Foto's

JAARUITSTAP OP 2 MAART 2022 02 maart 2022

Op 2 maart 2022 rond 9.00 uur kwamen we aan bij het bedrijf Matthyssen. Hier werden we goed ontvangen met een kopje koffie en een stuk cake.In totaal waren er dit jaar 50 deelnemers, dus om alles in goede banen te laten lopen, werden we in twee groepen gesplitst zodat iedereen alles goed kon verstaan. Wij startten eerst buiten op de koer van deze firma en kregen goede uitleg over het reilen en zeilen van de firma. Nadien bezochten we de bureau en als laatste konden we in de kelder alles bezichtigen. Omdat we goed op het schema moesten blijven, sloten we hier af om 10.30 uur en kregen nog een aandenken van deze firma.Om 10.35 kwamen we aan bij de firma Van De Cloot takeldienst.

Eerst kregen we een zeer grondige uitleg van de bedrijfsleider. We hadden eigenlijk pech, want de grootste takelwagens waren opgeroepen. Dit was voor de bedrijfsleider niet erg, want hij kon zeer goed uitleggen wat er allemaal bij komt kijken als er ergens moet getakeld worden. Ook hier zaten we met een strak schema en ronden we dit bedrijfsbezoek af met een warme drank en een eigenbak wafel en hier kregen we ook een aandenken.Rond 11.30 uur kwamen we toe aan het laatste bedrijf van deze voormiddag namelijk de firma Sterk Stokers.

Hier kregen we direct een mooi glaasje dat we nodig hadden tijdens de rest van dit bezoek.

We luisterden naar een korte, vakkundige uitleg over hoe ze drank maken. Vervolgens stapten we naar een verdieping hoger waar we verschillende dranken mochten proeven in ons gekregen glas.

Nadat we de drankjes goed geproefd hadden, reden we rond 13.00 uur naar de kerk van Veerle waar we aan tafel konden gaan en genieten van een lekkere maaltijd en een lekker wijntje.Om 15.00 stonden we voor de poort van Heuvel Folie Serres,waar we eerst in grote lijnen de firma uitgelegd werd. Nadien werden we in twee groepen gesplitst om zo heel het bedrijf te bewonderen. Op het einde van de rondleiding mochten we ook nog de bureaus gaan bekijken .

Vervolgens kregen we nog een drankje aangeboden en bij het buitengaan rond 17.00 uur kregen we allemaal nog een geschenk mee naar huis.

Traditioneel bij al onze jaaruitstappen praten we nu ook nog wat na in het ’t Centrum en gingen we met een goed gevoel naar huis.

Wij danken al deze bedrijven dat zij voor ons de tijd maakten om het bezoek goed te laten verlopen en de kerk van Veerle waar we ons middagmaal konden eten.