Foto's

DARTSTORNOOI VAN 25 FEBRUARI 2022 25 februari 2022

Het is altijd een probleem geweest om iets met het “corona” gedoe te organiseren. Nu we dan toch mochten gaan karten, maar vroeg naar huis moesten o.w.v. het sluitingsuur, kwamen we op het idee om een “dartstornooi” in elkaar te steken.

Dus op een bestuursvergadering staken we onze koppen bij elkaar en was de start gemaakt. Een plaats zoeken was eigenlijk geen probleem, want we hadden twee opties: het zaaltje van de Gust of het KLJ lokaal. Het werd uiteindelijk het KLJ lokaal. Peter Schrijvers was de man die hier het voortouw nam om alles in goede banen te leiden. We schaften ons een aantal pijtjes aan, een viertal rozen en staanders mochten we van de gemeente gebruiken. De drank werd gehaald bij de Guy Drinks in het dorp.


Vrijdagavond omstreeks 17.00 uur zetten we alles klaar en deden we de drank in de ijskast en rond 19.30 uur kwamen de eerste deelnemers toe gestroomd. Rond 20.30 uur nam de Peter het woord en legde ons uit hoe de avond zou verlopen, en konden dus de eerste deelnemers van start gaan. Het werd al snel duidelijk dat er deelnemers bij waren die dit al meer gedaan hadden en ook de drank ging vrolijk naar binnen.

Naar mate de avond verder vorderde, kwamen we toe aan de 3de en 4de plaats en de 1ste en 2de plaats.

De vierde plaats ging naar Dirk Hillen en de derde plaats naar Kris Kenis. De tweede plaats was voor Stijn Verheyen en Koen Kenis was de grote overwinnaar.

Om het plezierig te houden, werden er ook vier troostprijzen gegeven aan de laatste vier deelnemers.

Er werd op het einde van het tornooi nog wat nagepraat en rond 3 uur deden we de deur van het lokaal op slot en mochten we terugkijken op een goed geslaagde avond.

We danken hierbij nog eens de gemeente en de KLJ voor het gebruik van het materiaal en de zaal .