Foto's

FIETSTOCHT VAN 2018 21 juni 2018

Op zondag 27 mei waren er 21 liefhebbers aanwezig voor het rijden van onze jaarlijkse fietstocht. Normaal spraken we met zijn allen af op de parking van de voetbal om daar dan samen te vertrekken met de auto, maar enkelen onder ons reden liever met de fiets naar Achtmaal. Eens daar aangekomen, werden we al direct verwend met een drankje en een lekker stuk taart.

Als we daar vertrokken, zat het weer ons zeer goed mee, maar in het verloop van de tocht kregen we minder zon en af en toe eens wat regen. Een goede oplettende burger bood aan ons zijn schuur aan om even te schuilen voor een fikse bui. Als de bui over was, konden we naar de Menmerhoeve rijden in Etten – Leur waar we verwacht werden voor het eten. Dit bestond uit een drie gangen menu met alles er op en er aan.



Na hier ons buikje gevuld te hebben, reden we verder richting Zundert, maar de weergoden deden weer lastig en er zat niets anders op om opnieuw te schuilen. Deze keer niet in een schuur, maar we zijn met zijn allen in een goede taverne binnen gestapt en hebben hier enkele drankjes naar binnen gewerkt. Eens de bui gedaan was, hebben we de fietstocht enkele km ingekort, omdat sommige mensen op tijd thuis moesten zijn. Normaal dronken we nog iets op het startpunt van onze fietstocht, maar omwille van het minder goede weer reed iedereen voldaan naar huis.

Wij danken hier nog eens extra de Stef voor het in elkaar steken van deze tocht.