Foto's

ONZE DRIE KOOKAVONDEN 22 november 2022

Met de winter in zicht hebben we weer drie leuke kookavonden achter de rug. Met negen personen waren we dit jaar. Dit jaar konden we opnieuw koken op onze vertrouwde locatie in het Centrum. We maakten het volgende allemaal klaar:

Dinsdag: 25/10/2022
- Yakitori van rundsvlees en passendale
- Ossobuco van kalkoenbout met ratatouille en pasta
- Tarte tatin van appel

Dinsdag: 8/11/2022

- Mosseltjes
- Gebakken zalm met spinaziepuree en mosterdsaus
- Confituurrol

Dinsdag: 22/11/2023

- Minipizza met bloemkoolsaus en gerookte vis
- Linguine met scampi, venkel en zongedroogde tomaatjes
- Trifle met peperkoek, rum, rozijnen en banketbakkersroom

Alle drie avonden verliepen zoals het moest en ook het eten zelf smaakte. Dit jaar waren de potten telkens leeg tot op de bodem en konden we niets mee naar huis nemen om ze thuis te laten proeven.

Zoals andere jaren was de derde kookavond een beetje anders dan de andere. Met de nodige stress en een beetje geluk konden we toch een lekker menu op tafel toveren om dan, samen met onze vrouwtjes op te etenJJJ.

Als je wil meegenieten van wat er zich zo allemaal in de keuken afspeelde, kijk dan vlug naar de foto’s of kook volgend jaar zelf mee!