Foto's

ONZE DRIE KOOKAVONDEN 20 november 2019

Met de winter in zicht hebben we weer drie kookavonden achter de rug. Met negen personen waren we dit jaar, waaronder ook een nieuw lid dat direct mee aan de slag wou gaan in de keuken. Dit jaar konden we terug koken op onze vertrouwde locatie, namelijk de nieuwe keuken van het Centrum. Het was wel even aanpassen, maar uiteindelijk is er niets van het eten mislukt. Het grote voordeel van deze keuken was, dat er een grote vaatwasser was en een grote oven waar je in kon stomen of bakken wat wel een pluspunt is (als je de oven kent natuurlijk).

Dit jaar stond er het volgende op het menu:

Woensdag 6/11/2019
- Kippensoep met kokos en champignons
- Savooikool met spekjes en gekruide gebakken patatjes
- Vruchten puntjes

Woensdag 20/11/2019
- Slaatje gevuld met kip en gemarineerde ananas.
- Gegrilde lamsmedaillons met couscoussalade.
- Mokkamousse

Woensdag 27/11/2019
- Pastinaaksoep met appel en gerookte zalm.
- Gegratineerd vispannetje met schelvis.
- Chocoladepudding met whiskysabayon

Alle drie avonden verliepen zoals het moest en ook het eten zelf smaakte. Dit jaar waren de potten telkens leeg tot op de bodem en konden we niets mee naar huis nemen om ze thuis te laten proeven.

Zoals andere jaren was de derde kookavond een beetje anders dan de andere, want dan koken we voor onze vrouwen wat toch wel eens iets anders is.

Als je wil meegenieten van wat er zich zo allemaal in de keuken afspeelt, kijk dan vlug naar de foto’s of kook volgend jaar zelf mee!!