Foto's

BARBECUE VAN ONS 125 JAAR ANNO 2019 13 september 2019



Beste leden ,

Op deze manier hebben we ons 125 jarig bestaan afgesloten. Een zeer geslaagde barbecue samen met de landelijke gilden van Brecht.

Even een overzicht: op 14 april hebben we genoten van een goede misviering en een leuke receptie. De sneukeltocht van 23 juni was ook een succes. Als laatste van dit 125 jaar bestaan een zeer verzorgde barbecue.

Zeer drukke tijden dus voor de bestuursleden en zeker voor de secretaris, vooral omdat twee dagen nadien de dag van de landbouw werd gevierd. De voorbereidingen starten al van 1 januari en zijn nog altijd niet gedaan. Die avond telden we 144 inschrijvingen, inclusief de tappers. Rond 19.30 uur liepen de eerste genodigden binnen in de hal van de AVEVE Van Gastel en konden ze genieten van een frisse cava of een andere frisdrank. Vervolgens werden er rond 20.15 uur groepfoto’s genomen om in het archief te doen. Deze kunnen jullie ook op de website bezien de komende weken. Na het nemen van de foto’s kregen we het signaal van onze voorzitters om ons bord vol te laden met allerlei lekkere groenten en vlees van beenhouwer Luc Verstappen geserveerd met een goed glas wijn of een andere frisdrank.

Als iedereen nog een tweede keer was gaan aanschuiven en ook alles opgegeten had, werden de tafels afgeruimd en kon het feest van start gaan. De avond werd een uurtje verzorgd door de komiek Louis van de groentekar.



Deze barbecue en het aansluitend feest gaf ons ook de gelegenheid om eens bij te praten met onze eigen leden en leden van de gilden van Brecht.

Volgens mijn informant werd de barbecue afgesloten in de vroege uurtjes rond 5.30 uur.

Hierbij danken we vooral nog:
- De familie Van Gastel Renders voor het gebruik van deze nieuwe locatie.
- De beenhouwer Luc Verstappen voor het verzorgen van dit feest.
- De tappers van dienst mogen we zeker niet vergeten.