Foto's

ONZE TRACTORWIJDING 14 augustus 2022

Onder een brandende zon waren er toch 119 chauffeurs gekomen voor onze tractorwijding. In 2016 waren er 101 tractors, in 2018 waren er 118 en dit jaar 119. Het gaat dus in stijgende lijn.

Normaal zouden we in 2020 ook een wijding gedaan hebben, maar door het virusje mocht dit niet doorgaan.

Zo een evenement organiseren vraagt toch wel wat inspanningen: plaatsen zoeken, vergunningen aanvragen, reclame maken, drank en eten, kinderanimatie, helpers zoeken……..!

Eens dit allemaal gebeurd was, konden we de dag van te voren alles beginnen klaar te zetten (alles was al proper gemaakt door de mensen van ARG Vermeiren), zodat we die dag zelf geen zorgen hadden.

Op zondag 14 augustus kwamen we in de voormiddag samen om alles op punt te stellen. Tegen 11.00 uur reden de eerste helpers naar de AVEVE om daar de tractors te ontvangen .

Om 11.30 uur vertrokken ze in kolonne naar de ARG Vermeiren om zich daar door pastoor Peter te laten wijden.

Als de tractors op hun plaats stonden, stroomden de chauffeurs naar den toog om zo snel mogelijk iets te kunnen drinken. Omdat 12.00 uur reeds gepasseerd was, had iedereen ook nog eens honger en konden de mensen van de frituur het even niet bijhouden om friet en snacks te bakken. We hadden ook aan een nagerecht gedacht, namelijk een ijskar van boerenijsje.

Rond 14.00 uur kwamen de kids aan de beurt. Er traden twee clowns op en daar genoten ze allemaal zeer veel van. Er werd niet alleen gelachen, de clowns maakten ook zeer mooie figuren van ballonnen.

En aan elk feestje kom een einde, hier ook dus. Als de meeste mensen naar huis waren, konden wij beginnen met het op ruimen van de plaats.

We danken hierbij nog eens de bedrijven AVEVE en ARG voor het gebruik van hun locatie, pastoor Peter, Jos Vrins (parking weide), en alle helpende handen.